top of page

ARKITEKTRITADE

BOSTÄDER

Vi på LIGAB Bostad är specialiserade på att skapa bostäder som är högkvalitativa och unika. Vi strävar efter att skapa ett personligt utrymme för varje kund, oavsett om det är en bostad eller ett kommersiellt projekt.

 

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa bostäder som är anpassade efter deras specifika önskemål och behov. Vi kombinerar vår expertis inom arkitektur och design med våra kunders önskemål för att skapa bostäder som är unika och som utstrålar kvalité.

LÄR KÄNNA OSS

Vi på LIGAB Bostad är specialiserade på att utveckla, designa, projektleda och bygga bostäder som är unika och skräddarsydda för våra kunder.

 

Vi är ett team av erfarna byggare, arkitekter, inredningsarkitekter och konstruktörer som har specialiserat sig på att skapa moderna, högkvalitativa bostäder, från villor till radhus och flerbostadshus.

 

Vårt mål är att skapa ett hem som är attraktivt, funktionsriktig och konstruerat för att passa våra kunders behov.

Ingen ledig tjänst för tillfället. 

Öppen ledig tjänst

Ingen ledig tjänst för tillfället. 

Öppen ledig tjänst

På LIGAB Bostad arbetar vi för att skapa bostäder som är bekväma, moderna och funktionella. För oss är attraktiva miljöer viktiga och vi strävar efter att skapa vackra, långsiktiga lösningar som är unika för varje bostad.

 

För att uppnå detta har vi samlat ett team av dedikerade medarbetare som har en lång erfarenhet inom design, bygg och arkitektur.

 

Vi väljer våra medarbetare noggrant och ställer höga krav på utförande och utbildning. Om du tror att du skulle passa hos oss så kan det vara en chans att ansöka.

JOBB

bottom of page